• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Uspješno završen “SARAJEVO AQUATICS 2015”

Na Olimpijskom bazenu Sarajevo, Gradski klub vodenih sportova Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo, ovog vikenda organizirali su tradicionalni Međunarodni plivački miting sa FINA licencom, pod nazivom “SARAJEVO AQUATICS 2015”.

Na Mitingu je učestvovalo 340 učesnika/takmičara koji su su predstavljali 15. klubova iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Učešće na takmičenju uzele su kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. U toku održavanja ovog mitinga postavljeno je 6. novih državnih rekorda, a najuspješnijim takmičarima proglašeni su Tanja Šmid (Reprezentacija Slovenije) i Arnel Dudić (GKVS Sarajevo).

Pokrovitelji Mitinga bili su Gradska uprava Grada Sarajeva i Ministarstvo kulture i sporta u Vladi Kantona Sarajevo.

Za više informacija o takmičenju i rezultatima pratiti putem: www.gksarajevo.ba ili kontakt osoba ispred GKVS Sarajevo Igor Bilas, 061/ 145 – 618.