• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Objekat sadrži i bazen za rasplivavanje, odnosno rekreativni bazen dimenzija 10,00m x 25,00m koji je namijenjen različitim segmentima potrošača.

Prije svega, riječ je o njegovom korištenju u svrhe edukacije školske djece (osnovci, srednjoškolci i studenti), odnosno obuke neplivača, te održavanje nastave fizičkog vaspitanja i naravno rekreacije. Osim navedenih kategorija korisnika bazen omogućava sa svojim polivaletnim sadržajima i adekvatnom programskom i vremenskom šemom, ponuditi svoje usluge i ostalim građanima prvenstveno Sarajeva (invalidima, penzionerima, pojedinačnim i grupnim korisnicima, omladini i djeci svih uzrasta).

Unutrašnja organizacija prostora te samo funkcionisanje objekta je u suštini jako jednostavno i fleksibilno tako da korištenje objekta u više svrha (rekreacija, takmičenje, edukacija) ne predstavlja nikakav problem čak i u slučajevima istovremenog korištenja u više namjena.