• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Završen XIX međunarodni plivački miting “SARAJEVU S LJUBAVLJU 2022”

Proteklog vikenda, 2. i 3. aprila 2022. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka, održan je XIX međunarodni plivački miting “SARAJEVU S LJUBAVLJU 2022”.

Na Mitingu je nastupilo 379 takmičara iz 34 kluba. Pored domaćih, nastupili su i klubovi iz: Crne Gore; Kosova; Slovenije i Srbije. Rekordi Bosne i Hercegovine i Crne Gore u omladiskim kategorijama, oboreni su u više disciplina.

Organizator takmičenja bio je Plivački klub Bosna iz Sarajeva, a ulogu suorganizatora preuzelo je JP “Olimpijski bazen Otoka.

Više detalja o reultatima takmičenja na: https://plivanje.info/data/Rezultati/2022/BiH/Sarajevu_s_ljubavlju_2022_BiH/index.html?fbclid=IwAR0GLWfpwYBp3BXJ_C4wgGyVIovNljaofnatuhm7Ibi-WMVqKL1qUdTGKj8