• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

VAŽNA OBAVIJEST

U subotu 17. maja 2014. godine u Olimpijskom bazenu Sarajevo sa početkom u 19:00 sati, održat će se otvaranje izložbe podvodne fotografije i dodjela nagrada za održano takmičenje pod nazivom “Prvo online takmičenje u podvodnoj fotografiji”.

Izložba će biti otvorena narednim mjesec dana i može se pogledati svaki dan od 07:00 do 23:00 sata. Ulaz na izložbu je slobodan.

Cijeneći novonastalu situaciju u BiH izazvanu vremenskim neprilika, Ronilački klub “BOSNA”, će u subotu 17. maja tekuće godine u okviru najavljene izložbe organizirati humanitarnu akciju u prikupljanju konzervirane hrane i vode u flašama za nastradale u nedavnim nesrećama, kao i prikupljanju odjeće, obuće, deka, vreća za spavanja, sredstava za higijenu, pelena i hrane za bebe.

Sredstva će se prikupljati na platou ispred Olimpijskog bazena u subotu 17. maja 2014. godine u terminu od 17:00 do 20:00 sati.

Prikupljena sredstva će u organizaciji RK “BOSNA” biti dopremljena u nastradala područja.

Ovom prilikom pozivamo sve poštovaoce sporta, sportske klubove i prijatelje da uzmu učešća u ovoj plemenitoj akciji, kojoj i Olimpijski bazen Sarajevo daje podršku.