• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Završen plivački miting “(Re)start 2020”

Inkluzivni plivački miting “(Re)start 2020” održan je u subotu, 24. oktobra 2020. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu u organizaciji Plivačkog kluba Spid i Plivačkog kluba Sport time.
Simboličan naziv takmičenja najavio je novi početak za bh. plivanje, koje je kao i ostali sportovi zaustavljeno početkom godine zbog virusa korona. Poštujući sve stroge epidemiološke mjere i uz saglasnost nadležnih institucija Kantona Sarajevo organizatori su ograničen broj učesnika podijelili u više grupa, a iako u specifičnim uslovima vrhunski rezultati nisu izostali.
Po broju osvojenih medalja najbolja je bila ekipa Sport time sa ukupno 56. Drugo mjesto u ukupnom poretku zauzeli su plivači GKVS Sarajevo 40, ispred Sharka sa 22 odličja.