• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

XIV Međunarodni plivački miting „SARAJEVU S LJUBAVLJU“ 2015

Plivački klub „BOSNA“ i Olimpijski bazen Sarajevo oraganiziraju Međunarodni plivački miting pod nazivom „SARAJEVU S LJUBAVLJU“, a u povodu obilježavanja Dana Grada Sarajeva. Miting se održava pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Sarajeva.

Plivački miting održat će se u subotu 04. 04. 2015. godine na Olimpijskom bazenu Otoka, Sarajevo, a učešće na mitingu najavilo je preko 30 klubova iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Bosne i Hercegovine sa više od 500 takmičara.

Takmičenje će se održati prema sljedećem rasporedu:

– 09:30 svečani defile i ceremonija otvaranja;
– 10:00 početak takmičenja;
– 16:00 ceremonija zatvaranja takmičenja.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. MITING JE CERTIFIKOVAN OD FINE ZA ISPLIVAVANJE NORMI ZA SVJETSKO PRVENSTVO U KAZANU (RUSIJA), I OLIMPIJSKE IGRE 2016. U RIU (BRAZIL).

Za PK „BOSNA“, Muhamed Varešanović, kon. telefon 061/173 – 741; www.pkbosna.ba ili http://plivanje.info/data/Rezultati/2015/BiH/Sarajevu_s_ljubavlju_2015/index.html

U subotu 4.4.’15., godine Olimpijski bazen će raditi prema sljedećem rasporedu: Olimpijski (veliki) bazen za korisnike neće raditi od 07:00 do 16:00 sati, a ostali (prateći) sadržaji za naše korisnike će raditi bez izmjena u radnom vremenu i u punom kapacitetu.