• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

USPJEŠNO ZAVRŠEN MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING “SARAJEVU S LJUBAVLJU 2017.”

Povodom obilježavanja Dana Grada Sarajeva, danas i jučer je na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu održan XVI Međunarodni plivački miting “SARAJEVU S LJUBAVLJU 2017.”.

Pored klubova iz naše zemlje, nastupili su klubovi iz Turske, Hrvatske, Crne Gore i Kosova, a na Mitingu je nastupilo 26. klubova sa preko 400. takmiča.

Miting se već tradicionalno održava u povodu obilježavanja 6. aprila Dana Grada Sarajeva. Plivački miting “Sarajevu s ljubavlju 2017.”, certificiran je za isplivavanje normi za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti 2017., te za Olimpijske igre mladih koje se održavaju u Buenos Airesu 2018. godine.

Delegate na ovom plivačkom mitingu bio je g. Muhamed Varešanović.

Miting se održava pod pokroviteljstvom Gradske uprave Sarajeva, a svečano ga je otvorio gradonačelnik Sarajeva mr. Abdulah Skaka.
Više informacija o rezultatima takmičenja pratiti putem: http://plivanje.info/data/Rezultati/2017/BiH/Sarajevu_s_ljubavlju_2017_BiH/index.html

Miting je održan u organizaciji Plivačkog kluba “Bosna” i suorganizaciji Javnog preduzeća “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo.

Za više informacija o takmičenju i rezultatima kontak osoba je g. Muhamed Varešanović iz PK “BOSNA”, 061/173 – 741 ili www.pkbosna.ba