• Poštovani korisnici, Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju od 16. JANUARA; utorak i četvrtak počinju od 09. FEBRUARA;

Uručene diplome polaznicima škole plivanja

Danas je u Olimpijskom bazenu Sarajevo svečanom dodjelom diploma učenicima JU OŠ “Edhem Mulabdić” Sarajevo, uspješno okončan još jedan ciklus obuke učenika – neplivača osnovnih škola sa područja općine Stari Grad Sarajevo. Obuku u školi plivanja u ovoj godini sa područja općine Stari Grad Sarajevo savladalo je 236. učenika.

Svečanoj promociji mladih plivača prisustvovali su predstavnici Općine, kao i predstavnici Olimpijskog bazena. Općina Stari Grad Sarajevo finsirala je projekat Škole plivanja u iznosu od 15. 000 KM, a Olimpijski bazen Sarajevo organizirao je prijevoz učenika, i kompletnu stručnu realizaciju projekta.

Ovom prilikom iskazano je obostrano zadovoljstvo realizacijom ovog projekta, kojeg podržava Općinski Načelnik, i koji se uspješno realizuje na Olimpijskom bazenu. Obostrano uspješna saradnja nastaviće da funcioniše i u budućnosti.