• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Studenti Arhitektonskog fakulteta u posjeti Olimpijskom bazenu

Jučer, (9.3.’17.) grupa studenata sa Internacionalnog Univerziteta iz Sarajeva posjetila je u pratnji prof. Sanele Klarić kompleks Olimpijskog bazena Sarajevo.

Posjeta studenata bila je edukativnog karaktera obzirom da se radi o studentima četvrte godine Arhitektonskog fakulteta, koji u aktuelnom semestru imaju projektovanje sportskih objekata.

Tokom ove posjete studente je primio Upravnik prof. Emir Tahmiščija, dip.ing., koji je bio i domaćin tokom njihovog obilaska Objekta, upoznavši iste sa svim aspektima funkcionisanja Olimpijskog bazena, a posebno u tehničko-tehnološkom smislu.

Posjeta je završena obostranim zadovoljstvom, uz iskazanu spremnost da se ovakav vid saradnje nastavi i u narednom periodu.