• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Produžena saradnja sa Zavodom za transfuziologiju FBiH

Danas je u prostorijama JP Olimpijski bazen Otoka, direktor Olimpijskog bazena, dr Hasanović, potpisao Protokol o saradnji sa direktoricom Federalnog zavoda za transfuziologiju, prim.dr Đozo.

Naime, nakon prošlogodišnje uspješne saradnje sa Zavodom, a u cilju podsticanja društvenih interesa i koristi, kroz razvoj motiviranosti i zadovoljstva višegodišnjih dobrovoljnih davalaca krvi koji humanim činom pomažu osobama kojima krv znači život, Uprava OBO donijela je novu Odluku da dobrovoljnim darivaocima krvi koji su deset i više puta dali krv, obezbijedi beneficije u smislu pružanja usluga rekreativnih aktivnosti po Tarifi 2 zvaničnog Cjenovnika objavljenoj na web stranici www.bazen.ba.

Dobrovoljnim darivaocima krvi također će biti omogućene iste pogodnosti koje Preduzeće ima u ponudi modela za Treću životnu dob – osam termina mjesečno 10,00 KM, odnosno 2 puta sedmično, u unaprijed planiranim terminima.

Protokol o saradnji potpisan je na 12 mjeseci, uz mogućnost produžetka. Ovim putem pozivamo sve višestruke davaoce krvi (deset i više puta) da nas posjete, gdje će na recepciji Olimpijskog bazena dobiti potrebne informacije za učešće u ovom Projektu.

Dobro nam došli!

#svinaolimpijski