• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Plivački miting “Sarajevu s ljubavlju 2016.”

Plivački klub “BOSNA” i Olimpijski bazen Sarajevo oraganiziraju Međunarodni plivački miting pod nazivom “SARAJEVU S LJUBAVLJU”, a u povodu obilježavanja Dana Grada Sarajeva. Miting se održava pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Sarajeva.

Plivački miting održat će se u dane vikenda 02. i 03. aprila 2016., godine na Olimpijskom bazenu Otoka, Sarajevo, a učešće na mitingu najavilo je preko 30 klubova iz Bosne i Hercegovine i zemalja iz regije, sa učešćem oko 300 takmičara.

Takmičenje će se održati prema sljedećem rasporedu:

Subota, 02.04.2016.godine

– 09:30 sati – ceremonija svečanog otvorenja i početak takmičenja;
– 20:00 sati – završetak takmičenja.

Nedjelja, 03.04.2016. godine

– 09:30 sati – početak takmičenja;
– 20:00 sati – završetak takmičenja.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti.

MITING JE CERTIFIKOVAN OD FINE ZA ISPLIVAVANJE NORMI ZA PREDSTOJEĆE OLIMPIJSKE IGRE 2016. U RIU (BRAZIL).

Za više informacija kontak osoba je g. Muhamed Varešanović iz PK “BOSNA”, 061/173 – 741 ili www.pkbosna.ba

U vrijeme održavanja mitinga 02. i 03. 04. 2016., godine, Olimpijski bazen će raditi prema sljedećem rasporedu: Olimpijski (veliki) i Rekreacioni (mali) bazen za korisnike neće raditi, a ostali (prateći) sadržaji za naše korisnike će raditi bez izmjena u radnom vremenu i u punom kapacitetu.

Također, u subotu 02.04. tekuće godine neće biti održana redovna Škola plivanja za polaznike iz grupe utorak-četvrtak-subota zbog održavanja plivačkog takmičenja “Sarajevu s ljubavlju”.

Uz zahvalnost za razumjevanje,
Vaš Olimpijski bazen Sarajevo.