• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Otvoreni sportski susreti Oaze 2017.

 

Dana 05.10.2017. godine održana je Konferencija za medije u organizaciji Udruženja “OAZA”, a povodom otvorenja “Sportskih igara OAZE 2017.”.

Konferencija je održana u prostorijama Olimpijskog bazena Otoka u Sarajevu. Prisutnima su se obratili atletičar g. Amel Tuka, kao i direktorica Specijalne olimpijade gosp. Kada Delić i tom prilikom istaknuli su važnost i potrebu organiziranja “Sportskih igara OAZE 2017.”.

Nakon Konferencije za medije održano je takmičenje u plivanju, gdje su učestvovali takmičari iz svih zemalja koji su izvršili prijavu za učešće na ovogodišnjim susretima, čime su praktično otvoreni sportski susreti Oaze 2017.

Javno preduzeće “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo kroz suorganizaciju ove sportske manifestacije dao je punu podršku organizatorima ovog takmičenja.