• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Nastavljamo sa realizacijom škole plivanja za osnovce sa područja općina Novi Grad Sarajevo i Novo Sarajevo

Od ponedjeljka 15.02.2016. godine, startao je drugi dio projektne realizacije Škole plivanja za učenike sa područja općine Novi Grad Sarajevo. Projektom su obuhvaćeni učenici V-ih razreda, a pomenuti projekat finansiran je od strane Općine Novi Grad Sarajevo, a bitno je istaći i činjenicu da učenici organiziranim prevozom dolaze na obuku plivanja.

U drugom polugodištu, mjesec februar 2016.godine obuhvaćene su sljedeće škole sa područja općine Novi Garad Sarajevo, i to:

-Oš “Fatima Gunić”,
-OŠ “Osman Nuri Hadžić”,
-Oš “Behaudin Selmanović”.

Obuka će trajati dvije radne sedmice, do 26.02.2016. godine, te će u ove dvije sedmice obuku proći 143 učenike iz gore navedenih škola.

Od 22. februara 2016., godine počeo je sa realizacijom i projekat Škole plivanja za osnovce sa područja općine Novo Sarajevo.