• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING “VII KUP NOVI GRAD 2016.”

U subotu, 10. decembra 2016. godine, održat će se Međunarodni plivački miting “ KUP NOVI GRAD 2016.”. Organizator Mitinga je Plivački klub Novi Grad Sarajevo, a ulogu suorganizatora preuzelo je Javno preduzeće “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:

– 09:15 sati ceremonija otvaranja i svečani defile;
– 09:30 sati početak takmičenja;
– 15:00 sati završetak takmičenja;

Takmičenje se održava po FINA pravilima, a u skladu sa pravilima Plivačkog saveza BiH. Pokrovitelji: Ministarstvo kulture i sporta u Vladi Kantona Sarajevo i Ministarstvo kulture i sporta u F BiH.

Kontakt osoba za više informacija je gđa. Enisa Beganović, tel: +387 61 222 526.

Više informacija o takmitečnju pratiti putem: http://plivanje.info/data/Rezultati/2016/BiH/Kup_Novi_Grad_2016_BiH/index.html

Za vrijeme takmičenja Olimpijski bezen neće pružati usluge plivališta na Velikom bazenu do 16:00 sati, dok će svi prateći sadržaji raditi bez izmjena u sistemu rada.

Uz zahvalnost za razumjevanje,
Vaš Olimpijski bazen Sarajevo.