• Grupe Škole plivanja: 1) pon - sri - pet, 2) uto - četv - sub; Obje grupe podijeljene su po uzrastu u terminima: 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00, 20:00 - 21:00 sati. subotom 09:00 - 12:00 sati. Najmlađi uzrast je napunjenih 5 godina. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Leptir bez krila osvojio zlatnu medalju na plivačkom turniru u Zagrebu

Skoro da ne postoji medij u BiH, regiji, ali i svijetu da nije pisao o malom zeničkom čudu Ismailu Zulfiću, leptiru bez krila. Svojom energijom, trudom i voljom oduševio je mnoge, a sada je ponovo izazvao ponos nacije. Na plivačkom turniru u Zagrebu Ismail je osvojio zlatnu medalju.

Plivački klub Spid koji radi i s tipičnom i atipičnom djecom, zauvijek će pamtiti učešće na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom. Vratili su se sa šest zlatnih i dvije srebrene medalje.

Nakon što je otplivao Ismail je ponosno rekao “Pobijedio sam!” i s osmijehom primio diplomu. Ponosni trener Amel Kapo podijelio je radost s cijelim svijetom putem Facebook profila.

“Nije što ih volim i što su moji, ali su najbolji. Zagreb, šest zlatnih i dvije srebrene medalje. Bravo, bravo, bravo”, napisao je trener nakon takmičenja.

Ismail je počeo trenirati plivanje prije više od godinu dana, a na treninge koji se održavaju na Olimpijskom bazenu Otoka redovno dolazi čak iz Zenice.

Izvor: Klix.ba