• Poštovani korisnici, Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju od 15. MAJA; utorak i četvrtak počinju od 09. MAJA;

DRUGI PLIVAČKI MITING SARAJEVSKIH MEKTEBA

U subotu, 22. marta 2014. godine, održat će se “DRUGI PLIVAČKI MITING SARAJEVSKIH MEKTEBA”, na Olimpijskom bazenu Otoka, Sarajevo.

Organizator Mitinga je Medžlis Islamske zajednice Sarajevo i takmičenje je revijalnog karaktera, s ciljem popularizacije mektebske nastave među djecom osnovnoškolskog uzrasta, kroz vannastavne aktivnosti.

Na takmičenju će učestvovati stotinu dječaka-takmičara (osnovnoškolski uzrast), a ulaz za sve zainteresirane je slobodan.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:

-09:45 sati, svečani defile i ceremonija otvaranja;
-10:00 sati, početak takmičenja;
-12:00 sati, završetak Manifestacije i proglašenje najuspješnijih takmičara.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. Miting će otvoriti mr. hadži Ferid ef. Dautović, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo. Kontak osoba za više informacija je prof. hadži Malik ef. Šljivo, koordinator Manifestacije, (061/226-150).

Olimpijski bazen sa popratnim sadržajima (teretana, sauna i masaža) za vrijeme navedenog takmičenja, će raditi bez izmjena u radnom vremenu.