• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

USPJEŠNO ZAVRŠENO “ZIMSKO DRŽAVNO PRVENSTVO U PLIVANJU 2017.”


U Olimpijskom bazenu Sarajevo, uspješno je završeno “ZIMSKO DRŽAVNO PRVENSTVO U PLIVANJU 2017.”, koje je održano u period od 10. – 12. marta 2017. godine. Organizator ovog takmičenja je Plivački savez Bosne i Hercegovine uz tehničku podršku Plivačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine i uz suorganizaciju Javnog preduzeća “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo.

Na ovom takmičenju učestvovao je 21. klub iz Bosne i Hercegovine, sa preko 350 takmičara/ki.

Takmičenje je počelo intoniranjem Himne Bosne i Hercegovine, a riječi podrške učesnicima, mladim sportistima uputio je g. Sejbin Brašnić, koji je bio i delegate na ovom takmičenju.

Za organizatora, kontakt osoba Enisa Beganović, kon. telefon 061/ 222 – 526 i Azur Kuduzović, kon. tel: 061/ 868 – 874.

Više informacija o takmičenju pratiti putem: https://www.swimrankings.net/index.php?page=CalendarDetail&CalendarId=118860607