• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Uspješno završeno Ljetno državno prvenstvo BiH u plivanju

Na Olimpijskom bazenu Otoka, u Sarajevu održano je u period od 22.7. do 24.07. 2016., godine Ljetno državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u plivanju. Nastupilo je 20. klubova iz Bosne i Hercegovine sa 294. takmičara.

Delegat na ovoj sportskoj manifestaciji bila je gđa. Enisa Beganović, a vrh. sudija g. Azur Kuduzović. Ljetno državno prvenstvo BiH u plivanj u petak svečanim govorom otvorio je g. Avdija Hasanović – direktor Olimpijskog bazena Otoka, poželivši takmičarima puno sportskog uspjeha.

Za više informacija kontak osoba je g. Azur Kuduzović, gen. sekretar u PS BiH, kon. tel: +387 61 868 874, a informacije o rezultatima takmičenja pratite putem web-sajta www.plivackisavezbih.ba