• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 29. novembra, a utorak i četvrtak (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 5. decembra; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Uspješno završen “SARAJEVO AQUATICS 2015”

Na Olimpijskom bazenu Sarajevo, Gradski klub vodenih sportova Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo, ovog vikenda organizirali su tradicionalni Međunarodni plivački miting sa FINA licencom, pod nazivom “SARAJEVO AQUATICS 2015”.

Na Mitingu je učestvovalo 340 učesnika/takmičara koji su su predstavljali 15. klubova iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Učešće na takmičenju uzele su kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. U toku održavanja ovog mitinga postavljeno je 6. novih državnih rekorda, a najuspješnijim takmičarima proglašeni su Tanja Šmid (Reprezentacija Slovenije) i Arnel Dudić (GKVS Sarajevo).

Pokrovitelji Mitinga bili su Gradska uprava Grada Sarajeva i Ministarstvo kulture i sporta u Vladi Kantona Sarajevo.

Za više informacija o takmičenju i rezultatima pratiti putem: www.gksarajevo.ba ili kontakt osoba ispred GKVS Sarajevo Igor Bilas, 061/ 145 – 618.