• Poštovani korisnici, novi ciklus Škole plivanja za grupu ponedjeljak - srijeda - petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinje 15. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Treći regionalni veteranski vaterpolo turnir ”SARAJEVO 2018”

Udruženje za promociju zdravog načina života WOLFIE i veteranski vaterpolo klub VUČKO, uz suorganizaciju JP ”Olimpijski bazen Otoka” ove godine organizuju treći po redu regionalni veteranski vaterpolo turnir pod nazivom ”SARAJEVO 2018”.

Na Turniru će učestvovati deset ekipa iz Makedonije, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine: VK Vardar iz Skopja, VK Jadran iz Herceg Novog, VK Partizan i VK Pijani Somovi iz Beograda, VK Ljute Bove iz Zagreba i Rijeke, VK Stari As iz Splita, VK Galeb iz Makarske, VK MROŽ iz Ljubljane i naravno domaćin VK Vučko.

Takmičenje će se održati na Olimpijskom bazenu Otoka u petak, 18. maja od 17:00 do 21:00 sat i u subotu, 19. maja 2018. godine od 14:00 do 19:00 sati.

Ulaz za sve utakmice je slobodan.

Za vrijeme odigravanja utakmica, svi sadržaji Olimpijskog bazena Otoka će raditi bez izmjena u radnom vremenu za rekreativne korisnike.