• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Treći plivački miting sarajevskih mekteba

U subotu, 28. marta 2015. godine, održat će se “TREĆI PLIVAČKI MITING SARAJEVSKIH MEKTEBA”, na Olimpijskom bazenu Otoka, Sarajevo.

Organizator Mitinga je Medžlis Islamske zajednice Sarajevo i takmičenje je revijalnog karaktera, s ciljem popularizacije mektebske nastave među djecom osnovnoškolskog uzrasta, kroz vannastavne – sportske aktivnosti. Na takmičenju će učestvovati stotinu dječaka-takmičara (osnovnoškolski uzrast), a ulaz za sve zainteresirane je slobodan.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:

– 08:15 sati, svečani defile i ceremonija otvaranja;

– 08:30 sati, početak takmičenja;

– 11:00 sati, završetak Manifestacije i proglašenje najuspješnijih takmičara.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. Miting će otvoriti dr. hadži Ferid ef. Dautović, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo. Kontak osobe za više informacija: prof. hadži Malik ef. Šljivo, koordinator Manifestacije, (033/238 – 602), Nurko Čaušević, portparol, (033/773 – 861).

Olimpijski bazen sa popratnim sadržajima (teretana, sauna i masaža) za vrijeme navedenog takmičenja, će raditi bez izmjena u radnom vremenu.