• Grupe Škole plivanja: 1) pon - sri - pet, 2) uto - četv - sub; Obje grupe podijeljene su po uzrastu u terminima: 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00, 20:00 - 21:00 sati. subotom 09:00 - 12:00 sati. Najmlađi uzrast je napunjenih 5 godina. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Sporazum o naučnoistraživačkoj i tehničkoj saradnji

SPORAZUM O NAUČNOISTRAŽIVAČKOJ I TEHNIČKOJ SARADNJI IZMEĐU FAKULTETA SPORTA I TJELESNOG ODGOJA I OLIMPIJSKOG BAZENA OTOKA

Ovim sporazumom Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu i Javno preduzeće Olimpijski bazen Otoka Kantona Sarajevo, definirane su zajedničke ideje, zajednički interesi i izrazili želju za uspostavljanjem naučnoistraživačke i druge oblike komplementarne saradnje u oblastima djelatnosti potpisnica sporazuma.

Potpisivanju sporazuma su prisustvovali menadžment i nastavno osoblje Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja na čelu sa dekanom Prof.dr. Safet Kapo i direktor Enes Peštek Javno preduzeće Olimpijski bazen Otoka Kantona Sarajevo.

Na sastanku se govorilo o zajedničkim idejama, iskustvima, pozitivnim ineteresima obje institucije, kao i o strateškim dokumentima i akcionim planovima. Dekan je također naveo da je ovo pokušaj da obje institucije uspostave opšte, društvene i globalne ciljeve u borbi za unapređenje obje institucije, te da će se potpisivanjem ovog sporazuma unaprijediti i sama saradnja sportskih radnika Olimpijskog bazena Otoka i stručnjaka sa Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja.

Izvor: http://www.fasto.unsa.ba/