• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Potpisan ugovor o radu sa pripravnicima‏

U sklopu Programa sufinansiranja zapošljavanja pripravnika VSS, VŠS, SSS i KV, koji realizira JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“, pet pripravnika danas je potpisalo ugovore o radu, na osnovu čega će svoje prvo radno iskustvo steći kroz posao u JP „Olimpijski bazen Otoka“.

Ovim povodom, upriličena je Press konferencija, na kojoj su prisustvovali: Mesud Peljto, pomoćnik ministra za Socijalnu politiku u Ministarstvu za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo; Igor Kamočaji, direktor JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo i Avdija Hasanović, direktor JP „Olimpijski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo.

Pripravnici i učesnici na Press konferenciji izrazili su zadovoljstvo što je došlo do realizacije ovog programa, čime će se u velikoj mjeri pomoći mladim ljudima da u sticanju novih iskustava i radnih navika.

Kroz navedeni program, Bazen je dobio kadrove koji će doprinijeti kvalitetnijoj realizaciji aktuelnih projektno-programskih, te započeti nove aktivnosti na polju edukacije, sporta i rekreacije.