• Grupe Škole plivanja: 1) pon - sri - pet, 2) uto - četv - sub; Obje grupe podijeljene su po uzrastu u terminima: 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00, 20:00 - 21:00 sati. subotom 09:00 - 12:00 sati. Najmlađi uzrast je napunjenih 5 godina. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Potpisan protokol o saradnji vaterpolo saveza BiH i Crne Gore‏

Predstavnici Vaterpolo saveza Bosne i Hercegovine (VSBiH) i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG) danas su u Sarajevu potpisati protokol o saradnji. Ugovor su popisali predsjednik Uravnog odbora VSBiH Ivan Lakić i direktor VPSCG Petar Porobić. Svečanosti su prisustvovali dogradonačelnik Sarajeva Ranko Čović i ambasador Crne Gore u BiH Dragan Đurović. Protkol obuhavata jedan širi segment pomoći i saradnje VPSCG za najmanje jednu godinu.

Iz Crne Gore će u decembru ove godine doći trener, koji će biti stacioniran u Sarajevu. Njegov zadatak biće formiranje bh reprezentativnih selekcija, edukacija trenera, kao i svih osoba koje će na na bilo koji način biti vezane za vraterpolo.