• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Potpisan protokol o saradnji vaterpolo saveza BiH i Crne Gore‏

Predstavnici Vaterpolo saveza Bosne i Hercegovine (VSBiH) i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG) danas su u Sarajevu potpisati protokol o saradnji. Ugovor su popisali predsjednik Uravnog odbora VSBiH Ivan Lakić i direktor VPSCG Petar Porobić. Svečanosti su prisustvovali dogradonačelnik Sarajeva Ranko Čović i ambasador Crne Gore u BiH Dragan Đurović. Protkol obuhavata jedan širi segment pomoći i saradnje VPSCG za najmanje jednu godinu.

Iz Crne Gore će u decembru ove godine doći trener, koji će biti stacioniran u Sarajevu. Njegov zadatak biće formiranje bh reprezentativnih selekcija, edukacija trenera, kao i svih osoba koje će na na bilo koji način biti vezane za vraterpolo.