• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 29. novembra, a utorak i četvrtak (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 5. decembra; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Podvodna izložba skulptura na Olimpijskom bazenu Sarajevo

Klub podvodnih aktivnosti Explorer u suorganizaciji sa Olimpijskim bazenom Otoka u Sarajevu u nedjelju, 26. marta 2017. godine organizuje drugu Podvodnu izložbu skulptura.

Na izložbi će biti izložene metalne skulpture i figure ronioca i člana kluba Zlatana Hamamdžića, te radovi grafičke dizajnerke Une Čardžić. Zlatanu je ovo druga izložba dok Una iza sebe ima nekolicinu izložbi od kojih izdvaja izložbu “Svijet koji ne reaguje” u Barceloni 2015. godine kada je dobila nagradu za najbolje postavljen i prezentiran rad.

Cilj izložbe jeste promocija ronjenja kao rekreativne i sportske discipline, te upoznavanje posjetitelja sa osnovama ronjenja, ronilačkom opremom i načinima sticanja ronilačke dozvole.

Izložba je otvorenog tipa te je moguće će posjetiti u periodu od 12:00 do 15:00 sati.

Kontakt osoba za više informacija je g. Senko Kulaš, predsjednik Udruženja; kon.tel: 061/490-775

Napomena: Za vrijeme trajanja izložbe, Olimpijski bazen će raditi bez korekcija u radnom vremenu.