• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Plivački miting “LJETNO DRŽAVNO PRVENSTVO U PLIVANJU 2016.”

Plivački savez Bosne i Hercegovine u suorganizaciji sa Javnim preduzećem “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo organizuje sportsku manifestaciju pod nazivom “LJETNO DRŽAVNO PRVENSTVO U PLIVANJU 2016.”

Plivački miting će se održati na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu, 22., 23. i 24.07.2016. godine, na kojem će učešće uzeti plivački klubovi registrovani u Plivačkom savezu BiH.

Takmičenje se odvija po sitemu kvalifikacija u jutarnjem dijelu i finala u popodnevnom dijelu. Početak prve trke planiran je za petak 22. juli 2016., u 09:00 sati, dok su finala na programu u 17:00 sati. Raspliv je sat vremena prije početka trka.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti.

Na ovom prvenstvu očekuje se oko 300 plivača iz preko 20 klubova u Bosni i Hercegovini.

Svim plivačima i trenerima želimo uspješan nastup na Prvenstvu BiH i dobre rezultate.

Napomena: Olimpijski bazen Sarajevo za vrijeme trajanja takmičenja neće pružati usluge korisnicima, a odgođeni termini u školi plivanja će biti nadoknađeni.

Za više informacija kontak osoba je g. Azur Kuduzović, gen. sekretar u PS BiH, kon. tel: +387 61 868 874, a informacije o takmičenju pratite putem web-sajta www.plivackisavezbih.ba