• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 29. novembra, a utorak i četvrtak (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 5. decembra; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Panel ”Save energy” – predstavljanje ostrva mobilnosti

Grad Sarajevo u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja KS, JP Olimpijskim bazenom Otoka i Otvorenim regionalnim fondom za jugoistočnu Evropu – energija, transport, zaštita klime kojeg finansira njemačko Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), sufinansira EU, a implementira GIZ,  organizuje panel ”Save Energy” i predstavljanje ostrva mobilnosti, u petak, 22.09.2023. sa početkom u 11h.

 

Tokom panela, osvrnut ćemo se  na aktivnosti koje su organizovane u Sarajevu u okviru Evropske sedmice mobilnosti, predstavit će se interaktivna mapa punionica za električna vozila, te pojasniti koncept ostrva mobilnosti.

 

Na kraju događaja predviđeno je predstavljanje i obilazak ostrva mobilnosti ispred Olimpijskog bazena Otoka, a koje je rezultat projekta Tribute, finansiranog iz Interreg Adrion programa.

 

Agendu pogledajte klikom OVDJE.

 

Ulaz je slobodan.