• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Otvoren “SARAJEVO CHAMPIONS CHALLENGE 2014″‏

Danas je otvoren Šesti “SARAJEVO CHAMPIONS CHALLENGE 2014” – Turnir koji okuplja najbolje klubove iz regiona na jednom mjestu.

Turnir će trajati do nedjelje, 14. septembra, a učestvuju: “Jadran” Herceg Novi, “Jadran” Split, “KINEF” St. Petersburg i “Radnički” Kragujevac.

Generalni pokrovitelj Manifestacije je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, pokrovitelj gradonačelnik Sarajeva prof. dr Ivo Komšić , a ulogu supokrovitelja preuzelo je Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo.

Prigodnim govorom u ime pokrovitelja, prisutnim se obratio zamjenik gradonačelnika Ranko Čović, a Ministar kulture i sporta u Kantonu Sarajevo Ivica Šarić je svečano otvorio takmičenje.

Ulaz za sve utakmice je slobodan, a raspored utakmica je slijedeći:

petak, 12. septembar:

17:00 svečani defile učesnika Turnira
17:15 himna BiH i otvaranje Turnira
17:30 Radnički – Kinef
19:00 Jadran Herceg Novi – Jadran Split

subota, 13. septembar:

17:30 Jadran Split – Radnički
19:00 Kinef – Jadran Herceg Novi

nedjelja, 14. septembar:

10:00 Kinef – Jadran Split
12:00 Jadran Herceg Novi – Radnički