• Poštovani korisnici, Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju od 15. MAJA; utorak i četvrtak počinju od 09. MAJA;

Olimpijski bazen Sarajevo započeo saradnju sa studentima Ekonmskog fakulteta u Sarajevu

Dana 04.03.2016. godine, prezentacijom o Javnom preduzeću “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o. Sarajevo i upoznavanjem studentata sa uslugama koje nudimo, zvanično je započela saradnja sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Naime, u sklopu redovnog predmeta Marketing komuniciranje, studenti će imati priliku da se takmiče na Advertising campaign challenge 2016, a zadatak je da urade marketing komunikacijski plan na temu “Olimpijski bazen Otoka” uz mentorstvo prof. dr. Nenada Brkića i asistenta Denisa Berberovića.

Krajem semestra, predviđeno je da se održe i studentske prezentacije, te da se nagrade najbolje ekipe. Marketing tim Olimpijskog bazena Otoka sa zadovoljstvom će da predstavi najbolje studente menadžmentu kompanije i u budućnosti nastaviti sa pružanjem podrške mladima s ciljem njihove dodatne edukacije i usmjeravanja ka zdravom stilu života.