• Grupe Škole plivanja: 1) pon - sri - pet, 2) uto - četv - sub; Obje grupe podijeljene su po uzrastu u terminima: 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00, 20:00 - 21:00 sati. subotom 09:00 - 12:00 sati. Najmlađi uzrast je napunjenih 5 godina. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Održana Press konferencija povodom održavanja XII međunarodnog vaterpolo turnira „SARAJEVO CHAMPIONS CHALLENGE 2022“

Povodom održavanja XII međunarodnog vaterpolo turnira „SARAJEVO CHAMPIONS CHALLENGE 2022“, koji će se održati 17. i 18. septmebra 2022. godine, danas je u prostorijama Olimpijskog bazena Otoka održana Press konferencija. Učestvovali su: Benjamina Karić – gradonačelnica Sarajeva; Samir Avdić – ministar u Ministarstvu kulture i sporta KS; Kenan Magoda – predsjednik Turističke zajednice KS i Enej Radan – selektor vaterpolo reprezentacije BiH.

Zajednički stav prisutnih je da vaterpolo sport u Sarajevu živi od otvaranja Bazena. Ovakve aktivnosti će se i u budućnosti podržati, jer osim što su promocija našeg grada i države, na ovaj način se najdirektije radi na sveobuhvatnoj afirmaciji i promociji vaterpolo sporta u BiH, čemu je Olimpijski bazen u Sarajevo dao najznačajniji doprinos do sada.

Bazen je imao i imaće podršku Grada Sarajeva, dodala je na kraju gradonačelnica.