• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Obavijest o privremenoj odluci

Poštovani korisnici,

Polazeći od novonastale epidemiološke situacije, a uvažavajući izdate preporuke nadležnih zdravstvenih institucija, koje se odnose na stanje izazvano pojavom koronavirusa (COVID 19), nadležni organi Preduzeća donijeli su sljedeće mjere privremenog karaktera:

– obustavlja se održavanje svih sportskih manifestacija;
– obustavlja se realizacija Projekta škole plivanja za učenike IV razreda osnovnih škola sa područja Kantona Sarajevo, kao i realizacija programa škole plivanja u organizaciji Preduzeća;

– obustavlja se realizacija Projekta za osobe treće životne dobi;
– obustavlja se održavanje trenažnog procesa sportskih klubova.

Do narednih instrukcija, svi sadržaji Olimpijskog bazena Otoka, biće dostupni za individualno rekreativno korištenje. Pored gore navedenih mjera, u cijelom objektu, vrši se pojačano provođenje higijensko-tehničkih i sanitarnih mjera.

Hvala na razumijevanju,