• Poštovani korisnici, novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 12. februara, a utorak, četvrtak i subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. februara; U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Ljeto na Olimpijskom

Tradicionalna akcija „Ljeto na Olimpijskom“ i ove godine se organizira na Olimpijskom bazenu Otoka. Cilj Akcije jeste da građanima omogući da slobodno vrijeme tokom ljetnih odmora provedu na zdrav i sadržajan način, te da sport i sportske aktivnosti budu sastavni dio svakodnevnice.

Ove godine, posebne pogodnosti su pripremljene za porodične ulaznice:

– Roditelji i jedno dijete – 17,00 KM;
– Roditelji i dvoje djece – 20,00 KM;
– Roditelji i troje djece – 23,00 KM.

Cijene za pojedinačne dnevne ulaznice su: 6,00 KM (osobe sa popustom – učenici, studenti, penzioneri, invalidi…) dok je cijena za osobe bez popusta 9,00 KM.

Uz sve navedene ulaznice, posjetioci mogu da koriste Olimpijski (veliki) i Rekreacijski (mali) bazen, teretanu i saunu.

Više informacija za gore navedene aktivnosti i prijave za programe škole plivanja i aerobika, zainteresirani mogu dobiti i izvršiti na recepciji Bazena ili na web stranici www.bazen.ba

Akcija „Ljeto na Olimpijskom“ će trajati do 30. augusta ove godine, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 07:00 do 23:00 sata.