Kako bi građanima omogućili da slobodno vrijeme tokom ljetnih odmora provedu na zdrav i sadržajan način, kako bi sport i sportske aktivnosti postali sastavni dio svakodnevnice, na Olimpijskom bazenu Otoka i ove godine organizira se tradicionalna akcija „Ljeto na Olimpijskom“.

Akcija podrazumijeva bogatiju ponudu usluga i povoljnije uslove korištenja. Tako će dnevne porodične karte koštati:

– Roditelji i jedno dijete – 17,00 KM;
– Roditelji i dvoje djece – 20,00 KM;
– Roditelji i troje djece – 23,00 KM.

Cijene za pojedinačne dnevne ulaznice su: 6,00 KM za učenike, studente, penzionere, invalide… dok je cijena bez popusta 9,00 KM.

Uz sve navedene ulaznice, posjetioci mogu da koriste Olimpijski (veliki) i Rekreacijski (mali) bazen, teretanu, fitness salu za žene i saunu.

Organizirat će se i grupne aktivnosti:

– „Intenzivna Škola plivanja“ – jedan ciklus podrazumijeva 10 sati obuke, a održavat će se svaki radni dan. Cijena jednog ciklusa je 40,00 KM; (PRIJAVNI OBRAZAC)

– „Aerobik“ – održavat će se dva puta sedmično, a cijena za mjesec dana je 40,00 KM. U navedenu cijenu je uračunato i korištenje bazena jedan sat po terminu. (PRIJAVNI OBRAZAC)

– „Aqua aerobic“ – održavat će se dva puta sedmično, a cijena je 30,00 KM za mjesec dana. (PRIJAVNI OBRAZAC)

Više informacija za gore navedene aktivnosti i prijave za programe škole plivanja i aerobika, zainteresirani mogu dobiti i izvršiti na recepciji Bazena ili na web stranici www.bazen.ba

Također, u sastavu kompleksa biće dostupni i novi ugostiteljski sadržaji, a u periodima kada se ne budu realizirali trenažni procesi sportskih klubova, posjetitelje će zabavljati sarajevski DJ-evi. Akcija „Ljeto na Olimpijskom“ će trajati od 16. juna do 30. septembra ove godine, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 07:00 do 23:00 sata.