• Poštovani korisnici, Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju od 15. MARTA; utorak i četvrtak počinju od 23. MARTA;

Ljeto na Olimpijskom‏

Tradicionalna akcija „Ljeto na Olimpijskom“ i ove godine se organizira na Olimpijskom bazenu Otoka. Cilj Akcije jeste da građanima omogući da slobodno vrijeme tokom ljetnih odmora provedu na zdrav i sadržajan način, te da sport i sportske aktivnosti budu sastavni dio svakodnevnice.

Ove godine, posebne pogodnosti su pripremljene za porodične ulaznice:

Roditelji i jedno dijete – 17,00 KM;
Roditelji i dvoje djece – 20,00 KM;
Roditelji i troje djece – 23,00 KM.

Cijene za pojedinačne dnevne ulaznice su: 6,00 KM (osobe sa popustom – učenici, studenti, penzioneri, invalidi…) dok je cijena za osobe bez popusta 9,00 KM. Uz sve navedene ulaznice, posjetioci mogu da koriste Olimpijski (veliki) i Rekreacijski (mali) bazen, teretanu i saunu.

Organizirat će se i grupne aktivnosti:

„Intenzivna Škola plivanja“ – jedan ciklus podrazumijeva 10 sati obuke, a održavat će se svaki radni dan. Cijena jednog ciklusa je 40,00 KM;
„Aerobik“ i „Aqua aerobic“ – održavat će se tri puta sedmično, a cijena za mjesec dana je 40,00 KM.

Više informacija za gore navedene aktivnosti i prijave za programe škole plivanja i aerobika, zainteresirani mogu dobiti i izvršiti na recepciji Bazena ili na web stranici. Akcija „Ljeto na Olimpijskom“ će trajati do 30. augusta ove godine, a radno vrijeme Bazena je svaki dan od 07:00 do 23:00 sata.