• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Ljetno prvenstvo Kantona Sarajevo u plivanju

U organizaciji Plivačkog saveza Kantona Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka”, u subotu i nedelju (28. i 29. juna 2014.) održat će se Ljetno prvenstvo Kantona Sarajevu u plivanju.

Nastupiće klubovi, koji su registrovani u Plivačkom savezu Kantona Sarajevo, a takmičenje će se održati u tri dijela po slijedećem rasporedu:

Subota (28. juni):

I dio

-09:00 sati: početak takmičenja

II dio

-16:45 sati: svečani defile i otvaranje takmičenja
-17:00 sati: početak takmičenja

Nedelja (29. juni):

III dio

-09:00 sati: početak takmičenja
-13:00 sati: završetak takmičenja

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: seniori, juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. Sve discipline će se plivati na 50 metara.

Zbog navedenog takmičenja Olimpijski (veliki) i Rekreativni (mali) bazeni za rekreativne korisnike neće raditi u: subotu (cijeli dan) i nedjelju od 07:00 do 14:00 sati. Popratni sadržaji – teretana, sauna i fitness sala za žene će raditi bez izmjena u radnom vremenu.