• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak počinju 15. maja, a utorak - četvrtak - subota počinju 30. maja. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Humanitarni plivački miting

U organizaciji JP „Olimpijski bazen Otoka“ d.o.o. i Plivačkog saveza Kantona Sarajevo, u subotu, 7. juna 2014. godine, biće održan Humanitarni plivački miting.

Učešće na Mitingu je potvrdilo 15 klubova sa oko 500 takmičara.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:

– 10:45 svečani defile, otvaranje i minuta šutnje za stradale;
– 11:00 početak takmičenja.

Svi učesnici na organizaciji Mitinga radit će na volonterskoj osnovi, a finansijska sredstva prikupljena od kotizacija za učešće i ulaznica biće donirana za poplavljena područja.

Podršku ovoj sportsko-humanitarnoj manifestaciji daće i gradski vijećnici Grada Sarajeva, koji će prisustvovati takmičenju i pridružiti se u prikupljanju pomoći.

Akciji prikupljanja pomoći, uposlenici JP „Olimpijski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo će se priključiti na način što će se odreći i jedne dnevnice za humanitarne svrhe.

Zbog održavanja Humanitarnog plivačkog mitinga, Olimpijski (veliki) i Rekreativni (mali) bazeni neće raditi za rekreativce u subotu, 07. juna 2014. godine od 07:00 do 17:00 sati. Ostali sadržaji – teretana, fitness sala za žene i sauna će raditi bez izmjena u radnom vremenu.