OLIMPIJSKI BAZEN JE OTVOREN SVAKI DAN OD 07:00 DO 23:00

Hatha Yoga na Olimpijskom bazenu Otoka

Tradicionalna hatha yoga je sistem različitih postupaka za pročišćenje, jačanje, stabilnost, koncentraciju i slično, i zapravo je najpoznatija grana yoge, jer iz nje potiču popularni fizički položaji (asane) koji su danas postali sinonim za yogu uopšte i čine različite stilove.

Poznate su mnogobrojne dobrobiti yoga prakse za opšte zdravstveno stanje, što potvrđuju i razne naučne studije. Hatha yoga sistem uviđa da je tijelo mašina koja posjeduje mnoge urođene mehanizme samoiscjeljenja, a fizički položaji (asane) dizajnirani su tako da direktno utiču na procese u ljudskom organizmu. Redovitom praksom usklađivanja daha i pokreta, oko čega su koncipirani ovi časovi, balansiraju se različiti aspekti ljudskog bića, u korist otvaranja opšteg strujanja života.

Časovi su prilagođeni početnicima, nastojimo postepeno doći do potpuno pravilnog izvođenja asana, u sporom tempu, produžavajući s vremenom zadržavanje položaja, čime povećavamo fleksibilnost i vršimo opšti terapeutski uticaj na vlastito tijelo. U yogi nema nadmetanja, svačije tijelo je drugačije i ove vježbe zasigurno mogu koristiti svakome, bez obzira na dob, spol i druge faktore.

Program vodi Semra Kikić (www.huyogastudio.com), instruktorica certifikovana po standardu Yoga Alliance.

Trenutno su u ponudi sljedeći termini:
Utorak i četvrtak 19h-20.30h (dva puta sedmično po 90 minuta)

Cijena: 50,00 KM mjesečno


Podijeli:

Budite u kontaktu sa nama

Kontaktirajte nas

Olimpijski bazen je otvoren svaki dan od 07:00 do 23:00

Bulevar Meše Selimovica 83-b

+387 33 773 850

info@bazen.ba