• Grupe Škole plivanja: 1) pon - sri - pet, 2) uto - četv - sub; Obje grupe podijeljene su po uzrastu u terminima: 18:00 - 19:00, 19:00 - 20:00, 20:00 - 21:00 sati. subotom 09:00 - 12:00 sati. Najmlađi uzrast je napunjenih 5 godina. U sklopu promotivne akcije "Budi fit prije i tokom ljeta!" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Druženje sa reprezentativcem Paraplivačke reprezentacije BiH

Danas smo u prostorijama JP “Olimpijski bazen Otoka” ugostili paraplivača Ismaila Barlova te njegovog trenera i selektora Paraplivačke reprezentacije BiH, Amela Kapu. Pričali smo o Ismailovim utiscima sa Svjetskog seniorskog prvenstva u Mančesteru, na kojem se Ismail plasirao na fenomenalno četvrto mjesto.

Barlov je sa samo 12 godina uspio izboriti A normu za nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu. Uspjeh i ponos svih nas je činjenica da se prvi put u historiji naše zemlje zavijorila naša zastava na jednom od prestižnih paraplivačkih prvenstava svjetskoga glasa.

Kako nam je kazao selektor Kapo, na ovom prvenstvu BiH je imala dva paraplivača koji su bili ubjedljivo najmlađi učesnici: Ismaila Barlova i Ismaila Zulfića.

Direktor Hasanović je u ime kolektiva čestitao na sjajnim rezultatima mladim sportistima te istaknuo da Olimpijski bazen može stvoriti dobre uslove i za takmičare i za trenažne procese. Ovom prilikom dječacima Ismailu Barlovu i Ismailu Zulfiću uručio je propusnice za korištenje plivališta, ističući da je bitno ovim mladim ljudima osigurati što bolje i kvalitetnije uslove treninga i priprema za naredni takmičarski ciklus.