• Novi ciklusi škole plivanja za grupe: ponedjeljak, srijeda i petak (OBUKA NEPLIVAČA) počinju od 15. aprila, a utorak - četvrtak - subota (USAVRŠAVANJE TEHNIKA ZA PLIVAČE I POLU-PLIVAČE) počinju od 27. aprila. U sklopu promotivne akcije "Jesen-zima na Olimpijskom" samo za vas donijeli smo akcijske cijene Škole plivanja koje možete pogledati klikom OVDJE.

Dogovorena saradnja između Ministarstva za boračka pitanja KS, Grada Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o.

Zadovoljstvo nam je objaviti saradnju između Ministarstva za boračka pitanja KS, Grada Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o.

Naime, Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo sufinansirat će Projekat Grada Sarajevo, pokrenut u cilju rehabilitacije i rekreacije boračke populacije na Olimpijskom bazenu Otoka. Saglasnost za doznačavanje sredstava u ove svrhe iz Budžeta KS, dala je Vlada na jučerašnjoj sjednici.

Program rehabilitacije i rekreacije boračke populacije obuhvata individualnu rehabilitaciju u vodi, rekreativno plivanje i upotrebu saune (radno vrijeme saune je 12:00 – 21:00) pet puta sedmično u trajanju od četiri do pet sedmica. Pripadnici boračke populacije koji će biti obuhvaćeni ovim Projektom koristit će rekreativni prostor unutar plivališta, u periodu 09:00 – 23:00 časa (s tim što je posljednji ulazak na plivalište do 21:30).

Prilikom dolaska bit će dovoljno da se jave sa identifikacionim dokumentom na tzv. sportskoj recepciji.

U pitanju je projekat koji bi trebao biti realiziran u periodu od pet mjeseci za otprilike 600 korisnika.

Projekat će realizirati Koordinacija boračkih udruženja KS.

#SVINAOLIMPIJSKI